TermoklimaSRL.ro TermoklimaSRL.ro

Autentificare    |    Inregistrare

Cos:

0produs(e)
Nu ai produse in cos

0

Despre noi

         Infiintata in anul 2000, S.C. TERMOKLIMA SRL a inceput activitatea montand sisteme de automatizare pentru sistemele de climatizare, a centralelor termice pentru apa, abur, ulei.

 

       In anul 2004 a fost autorizata de catre ISCIR INSPECT pentru a efectua operatiuni de Reparare, Verificare si Reglare a supapelor de siguranta. Concomitent, a inceput importul de echipamente industriale: supape de siguranta, indicatoare de nivel, robineti, regulatoare de presiune si temperature, vane de reglaj, de la firme de prestigiu din Europa.

 

      In prezent, pe langa operatiuni de verificare, reglare si reparare supape de siguranta mai efectuam urmatoarele servicii: verificare metrologica manometre, traductoare, regulatoare de presiune, verificarea automatizarii cazanelor de apa calda si abur, punere in functiune centrale termice, proiectare, instalare echipamente de automatizare din cadrul centralelor termice .

 

         Portofoliul de produse pe care il punem la dispozitia clientilor este unul diversificat, calitatea fiind pentru noi un criteriu esential, care ne-a asigurat atat dezvoltarea pe piata, cat si fidelitatea si increderea clientilor de-a lungul anilor. Un aspect foarte important este totodata reprezentat de indrumarea oferita clientilor din punct de vedere tehnic, care a dus la gasirea celor mai eficiente solutii de ambele parti.

 

         Categoriile de produse disponibile la momentul actual in stoc, cu posibilitate de livrare imediata sunt:

         

-supape de siguranta pentru diverse instalatii: aer, apa, abur, etc

-clapeti de sens

-manometre/termometre

-oale de condens

-robineti industriali

-regulatoare de presiune/temperatura

-electroventile

-indicatoare de nivel/sticle de nivel

-garnituri

 

          Pentru alte categorii de echipamente, in masura disponibilitatii, oferim conultanta tehnica si ofertare cu termen de livrare variind in intervalul 10-30 zile.

 

         Va asiguram ca o colaborare cu firma Termoklima va fi bazata pe profesionalism si  seriozitate din partea noastra si ca, ajutati de o vasta experienta, va vom oferi cele mai bune solutii pentru afacerea dvs.

 

 

 

 

creare magazin online
© TermoklimaSRL.ro. Toate drepturile rezervate.